Gespecialiseerd in trainingen in de Arkada Methode en UniBrace

TECHNIEKEN VOOR DE BEHANDELING VAN INGROEIENDE NAGELS

-PObyC-

gespecialiseerd in trainingen Arkada’s Methode en UniBrace

Pedicure Opleidingen by Cindy, of kort PObyC, is een free lance opleider voor  Arkada’s Methode en UniBrace in Nederland.

Bij mij kun je de cursus Arkada 1e graad volgen. In kleine groepjes of als privéles. Ook bied ik je de officiële UniBrace workshop.

De Arkada cursus is te volgen voor medisch pedicures, podologen, podotherapeuten en artsen.

UniBrace is ook toegankelijk voor pedicures.

 

Arkada's Methode 1

de basis 

Met de Arkada Methode is het mogelijk binnen een uur de vorm van een ingroeiende nagel te flink te veranderen. Een revolutie voor ingroeiende nagels!

 

 

UniBrace

de “alles-kunner” nagelbeugel….

UniBrace is een nagel beugel systeem met oneindige mogelijkheden. Het verandert de vorm van uw ingroeiende nagels op een zachte meer geleidelijke manier! 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Cindy Oosterkamp-Scheffer.

Ik ben medisch pedicure met een specialisatie in ingroeiende en ingegroeide nagels. Ik heb een drukke praktijk bij ons huis in Enschede. Kijk ook maar eens op www.pedicuresaloncindy.nl

Ook ben ik vakdocente bij een Provoet erkend opleidingsinstituut in Arnhem. Daarnaast geef ik, in eigen beheer onder de naam -PObyC-, in in het hele land, cursussen in 2 verschillende technieken om ingroeiende nagels te behandelen. De Arkada Methode en het UniBrace systeem. Deze technieken, afkomstig uit het buitenland, zijn zeer innovatief en geven geweldige resultaten. Ik ontwikkel ook de Nederlandse lesmaterialen, powerpoints en hand outs en de nieuwe specialisatie Arkada 2, voor ingegroeide nagels (unguis incarnatus)

Naast dit alles ben ik samen met mijn collega oprichter van Stichting Arkada Nederland. Deze stichting heeft als doel de 2 technieken Arkada en UniBrace te promoten en meer bekendheid te geven onder het publiek, onze collega’s en huisartsen en podotherapeuten. Ook is de stichting het kwaliteitskeurmerk voor de Arkada Methode specialisten. Met je lidmaatschap van de stichting, krijg je recht op accreditatie en de erkenning van Provoet!

Je kunt me vinden op social media als Facebook, Instagram en Linkedin. De links vind je bovenaan de site.

Met vriendelijke groeten,
Cindy

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de trainingen? Wil je meer weten? Of misschien heb je een groothandel of school in het vakgebied, die geïnteresseerd is om eens een lezing te organiseren? Dat kan, neem even contact met me op via telefoon of e-mail. Dan beantwoord ik graag alle vragen.

Don`t copy text!